Csecsemő és gyermek ultrahangos szűrővizsgálatok Nyomtatás
A csecsemők és gyermekek ultrahangos vizsgálatát Dr. Imre Tamás gyermekgyógyász szakorvos végzi. A csecsemő szűrés optimális időpontja 6-8 hetes kor. Ekkor lehetőség van komplex, koponya, hasi és csípő vizsgálatokra a veleszületett rendellenességek, csípőficam biztos szűrésére.

A koponya vizsgálattal a nagykutacson keresztül vizsgálható az agyállomány. Fény derülhet érfejlődési rendellenességekre, cisztákra, agyvérzésekre, melyek nem okoznak tüneteket.

A hasi vizsgálat a máj, lép, vesék fejlődési rendellenességeire ad információt, amikor még nem  okoznak tüneteket, s a kezelésük sokkal hatékonyabb. Vese tágulatok, máj ,lép ciszták, csecsemőkori reflux és gyomorzár szűkület , egyes bélbetegségek ( pl.csecsemőkori invaginatio-bélbetüremkedés-), hasi nyirokcsomók vizsgálatára, diagnosztizálására alkalmas.

A csípő ultrahang vizsgálat a legbiztosabb módja a csípőficam – akár csak enyhe gyanújeleinek – kiszűrésére. Ezt a vizsgálatot 6 hetes korban célszerű elvégezni.

A szűrővizsgálatok önköltségesek, külön rendelési időben történnek. Minden vizsgálatot előjegyzésre végzünk, kulturált körülmények között, légkondicionált rendelőben, minimális várakozási idővel. Lehetőség van telefonon és email-ben is előjegyzést kérni. A vizsgálat után azonnal kézbe adjuk a leletet, s szükség esetén, vagy ha kérdés merül fel, azonnal megbeszéljük a szülővel-pácienssel.

 

Előjegyzés 

Telefon:+36 20 4113140 , Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Térítési díjak a szolgálatatások menűpont alatt érhetőek el.

 

Álláslehetőségek

Kereső


Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Theme, zend optimizer. Valid XHTML and CSS.