Laboratórium Nyomtatás

A XVI. Ker. Kertvárosi Egészségügyi Szolgálatánál a laboratóriumi vizsgálatokat a Synlab Kft. végzi.

A Synlab Kft. az ellátás folyamatos biztosítása érdekében 2009. augusztus 3-tól csak a területi ellátási kötelezettsége szerinti betegeket tudja fogadni, előre egyeztetett időpontban. A szakrendelő laboratóriuma így csak azokat a betegeket fogadja, akik lakcíme, vagy a beutaló orvos rendelése a XVI. kerületben található!

Tekintettel a kisgyermekek speciális ellátási igényükre, a 6 éves kor alatti gyermekek esetében a vérvétel a Flór Ferenc kórház gyermekosztályának ambulanciáján történik hétköznapokon 8 és 10 óra között. Cím: Pest Megyei Flór Ferenc Kőrház, Kistarcsa, Semmelweis tér 1., IV. emelet.

Megértésüket ez úton is köszönjük! 


Beutaló: A laboratóriumi vizsgálat beutaló köteles.Mintavétel helye, időpontja:


1. Jókai utca

A vérvétel hétfőtől péntekig, előre egyeztetett időpontban-, reggel 7.00 - 9.00 óráig történik az I. emeleten található laboratóriumban. A terheléses vizsgálatok 7.00 – 7.30 óra közt kezdődnek. Reggel 9:00 óra után betegeket nem tudunk fogadni, mivel ekkor a minták elszállítása, majd feldolgozása, továbbá mérése történik.

Laboratóriumba való bejutásról itt olvashat.

Amennyiben kezelőorvosa vércukor terheléses vizsgálatot is elrendelt Önnek, kizárólag csak telefonos egyeztetést követően vagy személyesen van lehetősége időpontot foglalni! Együttműködését és megértését köszönjük!


2. Hősök tere

A Hősök tere háziorvosi rendelőben található vérvételi labor 2011. december 1-től ismét fogadja a betegeket. A betegfogadás itt csak előjegyzés alapján lehetséges, időpontja:

Kedd-Szerda–Csütörtök:   7:00 – 9:00

Időpont kérhető a 405-7688 telefonszámon. Papír formátumú beutalót minden esetben kérünk. Vizelet vizsgálat esetében: csak kémcsőben hozott minta elfogadására van lehetőség.


Vizsgálati eredmények átvétele

Fontos információ:

2018. június 18-tól a laboratóriumi leleteiket kizárólag a Synlab XVI. Kerületi laboratóriumában tudják átvenni.

A leletkiadás időpontja:

            Hétfő: 13:30-18:00

           Kedd - Péntek: 13:30-14:45


A XVI. kerületi háziorvosok és szakorvosok által kért vizsgálatok a beutaló orvoshoz érkeznek vissza, elektronikus formában.
 

Álláslehetőségek

Kereső


Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Theme, zend optimizer. Valid XHTML and CSS.