Gyógytorna Nyomtatás
Előjegyzés:
szükséges személyesen Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Rendelés helye: Jókai utca földszint
Beutaló: szakorvosi beutaló szükséges Sürgős ellátás: nincsen
Rendelési idő: itt érhető el
Szabadságok: aktuális információk

 

Általános tájékoztató

A XVI. Kerületi Egészségügyi szolgálatnál 1963-tól van gyógytorna rendelés.

Gyógytornászok vezetésével mozgásszervi problémákban szenvedő páciensek kezelésével, a hozzánk forduló páciensek számára biztosítjuk a minőségi egészségügyi ellátást, az egészség megtartásához, a betegségek megelőzéséhez szükséges gyógytorna kezeléseket, tanácsadást.

A mozgás az élet alapja, a személyiségkifejezés eszköze, a testi-lelki jólét kifejezője. Ennek korlátozottsága a személyes szabadság korlátozottságát és az életminőség gyökeres megváltozását jelentheti. Ennek megelőzésében igyekszünk segíteni a hozzánk fordulóknak.

A XVI kerületi egészségügyi szolgálat gyógytorna rendelő kellemes, nyugalmas környezetében minden hozzánk forduló páciens részére a legmegfelelőbb gyógytorna kezelés biztosításával és tanácsadással járulunk hozzá a fájdalommentes életvitelhez.

A megbetegedett vagy sérült testrészek fájdalommentességét és mozgáskészségét állítjuk helyre.

Gyógytornával kezeljük a különböző mozgásszervi megbetegedéseket, és jelentős eredményeket érhetünk el reumatológiai, ortopédiai, traumatológiai, neurológiai és belgyógyászati kórképeknél is.

A gyógytornát más kezelés nem helyettesíti . Hatása gyakran már egy alkalom után is érezhető. A gyógytorna alapja a gyógytornász által végzett állapotfelmérés, melynek alapján felépíthető a csoportos  gyakorlati  anyag.

Két gyógytornász (Kochisné Jarecsny Judit és Szin Katalin ) rendel minden nap, váltott műszakban. Jelenlegi ellátási területeink:

  • reumatológia
  • traumatológia
  • neurológia
  • ortopédia

Tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy a gyógytornára szakorvosi beutaló szükséges, háziorvosi beutalót nem tudunk elfogadni!Intézeten kívüli, más fekvő- vagy járóbeteg szakellátásból érkező betegek beutalókötelesek. A beutalónak tartalmaznia kell: a célintézmény megnevezését, a beutaló intézet OEP kódját, a beutaló szakorvos pecsétszámát, naplósorszámot, beutalás dátumát. 

Intézetünkben területi (XVI. ker.) ellátás történik. Területen kívüli betegek ellátása kizárólag előzetes Befogadó Nyilatkozat mellett, illetve Igazgatói engedéllyel történik.
 

Előjegyzés

A gyógytornán a betegellátás előjegyzés alapján működik. A gyógytorna megkezdését betegvizsgálat/állapot (státusz) felmérés előzi meg. A felvett státusz alapján történik az órákra való beosztás. Státusz felvétel ideje alatt kiskorú-, felügyeletet igénylő gyermek jelenléte nem megengedett.
A betegeket csoportos foglalkozás keretében látjuk el, melyek fix-, előre egyeztetett, illetve az órarend szerint szabályozott időpontban kezdődnek. A csoportos foglalkozáson - a többi beteg jogaira való tekintettel - kizárólag a beteg lehet jelen.

Bejelentkezés: a földszinten található automatánál vagy közvetlenül a betegirányításban lehetséges. Javasoljuk a ruhatár-, illetve értékmegőrző használatát.
Az érvényes órarend a Betegirányításban és a  tornaterem előterében is megtalálható kifüggesztve.
A kiírt gyógytornára egy hónapon belül időpontot kell kérni a recepción vizsgálatra.
A kiírt tornamennyiség igénybevételére  2 hónap áll rendelkezésre.

A vizsgálatokra előjegyzést a betegirányítás ad. Kérjük, a vizsgálati időpontok pontos betartását. 

 

Az órarendeket az alább található hivatkozásokon keresztül érhetik el.

Rendelési idő

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

8:00-14:00

Szin Katalin

7:30-13:30

Kochis Judit

8:00-14:00

Szin Katalin

7:30-13:30

Kochis Judit

8:00-14:00

Szin Katalin

13:30-19:30

Kochis Judit

14:00-20:00

Szin Katalin

13:30-19:30

Kochis Judit

14:00-20:00

Szin Katalin

13:30-19:30

Kochis Judit

 

Órarendek

Kochisné Jarecsny Judit órarendje

Szin Katalin órarendje

 

Szabadság információk:

Gyógytornászaink szabadságáról az alábbi ablakokban található naptárakban tájékozódhat. A szabadságos napok piros háttérrel jelennek meg, ezeken a napokon gyógytornászunk rendelése elmarad. A megjelenített hónapokat a nyilakkal tudja változtatni.

 


 

Álláslehetőségek

Kereső

Ki olvas minket

Oldalainkat 91 vendég böngészi

Kochis Judit

Szín Katalin


Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Theme, zend optimizer. Valid XHTML and CSS.