Reumatológia Nyomtatás


Előjegyzés:

szükséges Telefon: 401-1300

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rendelés helye: Jókai utca II. emelet
Beutaló: szükséges
Sürgős ellátás: információ
Rendelési idő: itt érhető el
Szabadságok: aktuális információk


Általános tájékoztató:

Reumatológiai osztályunkon teljes körű reumatológiai betegségekkel összefüggő diagnosztikus és terápiás ellátás, mozgásszervi gondozás, szakvéleményezés történik. A betegeket előjegyzéssel fogadjuk.

Az előjegyzés a betegirányító végzi. Az előjegyzéssel a várakozási időket a minimálisra kívánjuk csökkenteni.

A betegek mozgásszervi, fizikális vizsgálata után, ha szükséges a rendelőnkben elérhető RTG, UH, csontritkulás, laboratóriumi vizsgálatokat kérünk. Szakmailag indokolt esetben lehetőségünk van CT, MRI, DEXA vizsgálatokra küldeni betegeinket.

A diagnosztika után komplex kezelésben részesítjük betegeinket, jól felszerelt fizikoterápia, gyógytorna áll rendelkezésünkre. Amennyiben fekvőbeteg ellátásra van szükség, a Flór Ferenc kórház reumatológiai osztályára küldjük betegeinket, azonban lehetőség van az Országos Reuma és Fizioterápiás Intézet Reuma Rehabilitációs osztályainak igénybevételére is. Komplex kezelés keretében lehetőségünk van a gyógyfürdők nappali kórházaiba betegeket küldeni.

Reumatológiai betegségek rehabilitációs kezelésnek részeként gyógyfürdőkezeléseket is elrendelünk.A z osztályunkon gondozás is történik az alábbi betegségek esetén: csontritkulás, autoimmun betegségek, Bechterew kór, köszvény.

Konzíliumi lehetőségeink vannak társszakmák esetében, így az ortopédiai, neurológiai, diabetológiai, endokrinológiai osztályokkal.

1995. óta működik osztályunk Osteoporosis Centrumként is, a csontritkulás és csontanyagcsere betegségekkel küzdő betegeket teljes körűen ellátjuk. A legmodernebb csontritkulás mérő készülékkel tudunk vizsgálni, egészségnapjainkon szűrni a bennünket felkeresőket.

A kiszűrt betegeket kivizsgáljuk, szükség esetén magas térítéssel kapható gyógyszerekkel ellátjuk, gondozzuk, komplex kezelésben részesítjük őket.


Előjegyzés

A reumatológiai szakrendelésen a betegellátás előjegyzési időpont alapján történik

Telefon: A rendelésre a központi betegirányító ad időpontot a  401-1300 számon.

Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Rendelési idő

Orvos Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Dr. Pusztai Ildikó
13:30-19:30 8:00-14:00 8:00-14:00
 
Dr. Matyasovszki Eszter
8:00-14:00 14:00-20:00 8:00-14:00 8:00-14:00 8:00-14:00
Dr. Gaál Ramóna
    14:00-20:00   8:30-14:00
Dr. Nagy Kázmér Tamás

14:00-20:00
14:00-20:00
14:00-20:00
 


Sürgősség

Reumatológián a jogszabály szerint az autoimmun betegségek akut fellángolásának kivételével sürgősségi betegellátás nem történik.


Szabadság információk:

Orvosaink szabadságáról az alábbi ablakokban található naptárakban tájékozódhat. A szabadságos napok piros háttérrel jelennek meg, ezeken a napokon szakorvosunk nem rendel. A megjelenített hónapokat a nyilakkal tudja változtatni.

 

Pusztai Ildikó

Nagy Kázmér Tamás

Matyasovszky Eszter

Gaál Ramóna


Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Theme, zend optimizer. Valid XHTML and CSS.