Endokrinológia Nyomtatás


Előjegyzés:
szükségesTelefon: 401-1300 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Rendelés helye:Jókai utca I. emelet 
Beutaló:szükséges Sürgős ellátás: információ
Rendelési idő:itt érhető el
Szabadságok: aktuális információk


Általános tájékoztató

Endokrin szakrendelés keretein belül a szervezet hormonháztartásának zavarait-, a belső elválasztású mirigyek alul-túl működését (hypo-hyper functio) vizsgáljuk, kezeljük. Általános tünetek:

  • szívritmus zavar
  • testsúlyváltozás, ingadozás
  • menses zavar
  • szőr növekedés

Hormonvizsgálatokon kívül  még számos képalkotó vizsgálatot végeztetünk  UH, CT, MRI, izotópvizsgálatot, valamint aspirációs citológiai vizsgálat elvégzését indikáljuk. Hormoneredmények alapján gyógyszeres kezelést kezdünk, illetve szükség esetén műtéti előjegyzést-, előkészítést-, műtéti utókezelést-, gondozást végzünk, majd a betegeket rendszeresen ellenőrizzük.

Az endokrinológiai ellátás időigényes, ennek biztosítására és a betegek idejének tiszteletben tartására, a gördülékeny betegellátás céljából előjegyzési rendszer működik, sürgős esetet csak abban az esetben áll módunkban  fogadni, ha a beutaló orvos erről telefonon előzetesen egyeztet. Betegfogadás a rendelés vége előtt fél órával befejeződik.

Az endokrinológia rendelésre sajnálatos módon csak igen hosszú előjegyzési idővel tudunk helyet biztosítani tisztelt betegeinknek, mivel az NEAK finanszírozásunk nem teszi lehetővé a köz-finanszírozott, azaz térítésmentesen igénybe vehető rendelési idő bővítését. Az előjegyzési idő csökkentése érdekében ezért csak magánrendelést tudtunk indítani, ahol térítési díj ellenében végezzük a szakorvosi vizsgálatot, ellentétben azonban más magánrendelésekkel, a laboratóriumi vizsgálatokért nem kell fizetniük a betegeknek. A szakorvosi vizsgálati díjakról a "Térítési díjak" menüpont alatt tájékozódhatnak.


Előjegyzés 


Az endokrinológiai szakrendelésen a betegellátás előjegyzési időpont alapján- és a "Beutalási rend"-nek megfelelően történik. 

Telefon: a rendelésre a központi betegirányító ad időpontot a  401-1300 számon.

Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Rendelési idő


OEP finanszírozott rendelés:


Csütörtök : 16:00-20:00


Magánrendelés:

Szerda: 16:00-19:00


Rendel: Dr. Sárközi Ágnes


Sürgősségi ellátás

Endokrinológián sürgős betegellátás indokai:

  • acut, laborleletekkel igazolt hyperthyreosis,
  • súlyos, laborleletekkel igazolt hypothyreosis labbor igazolt a már fent említett hormon eltéréseknél  a
  • azon betegek, akiknél már szervi elváltozás van (pld. Basedow kór, kidülledő szemek)


Szabadság információk:

Orvosaink szabadságáról az alábbi ablakokban található naptárakban tájékozódhat. A szabadságos napok piros háttérrel jelennek meg, ezeken a napokon szakorvosunk nem rendel. A megjelenített hónapokat a nyilakkal tudja változtatni.

 

Endokrinológia szakorvos

Dr. Sárközi Ágnes

Álláslehetőségek

Kereső


Sárközi Ágnes


Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Theme, zend optimizer. Valid XHTML and CSS.