Lakossági tájékoztató betegéletút lekérdezéséről PDF
2014. február 25. kedd, 15:33

A kezelő orvosoknak lehetőségük van a betegéletút lekérdezésére

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy 2014. január 1. napjától megváltoztak az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló 1997. évi XLVII. Törvény (továbbiakban Eüak.) orvosi adatkezelésre vonatkozó szabályai.

A módosított szabályozás értelmében a kezelést végző orvos jogosult áttekinteni az Országos Egészség Pénztár adatbázisában, hogy az általa ellátott biztosítottak mikor, hol és milyen típusú egészségügyi ellátásokat vettek igénybe a kötelező egészségbiztosítás terhére.

Ettől az alapértelmezett szabálytól csak abban az esetben lehet eltérni, ha Ön írásban jelzi az Országos Egészségbiztosítási Pénztár illetékes területi hivatalának, hogy tiltakozik az ellen, hogy orvosai a fenti adatokhoz hozzáférjenek. Amennyiben a fenti lehetőséggel élni kíván, úgy az OEP honlapján (www.oep.hu) elérhető dokumentumot kitöltve kell eljuttatnia az Országos Egészségbiztosítási Pénztár lakóhelye szerint illetékes területi hivatalához.

 

dr. Kiss Marianna

igazgató

Módosítás dátuma: 2014. február 26. szerda, 13:57
 
Akikre büszkék vagyunk PDF
2013. november 12. kedd, 09:04

Július 1-e Semmelweis nap a magyar egészségügy legnagyobb ünnepe, intézetünkben 2017. június 30-án ünnepeltük.


2017. április 28-án nyolcadik alkalommal,  "XVI. Kerületi Egészségügyi Dolgozói Tudományos Ülés - 2017" címmel megrendezett továbbképzésen, Kossuth Zsuzsanna emlékév alkalmából a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Kossuth Zsuzsanna emlékéremmel tüntette ki Bakonyiné Hajdu Ágnes kardiológia vezetőasszisztensét, akire büszkék vagyunk!


2016. november 11-én tizenkettedik alkalommal került megrendezésre  az Egészségügyi- és szociális munka napja  az Erzsébetligeti Színházban.

Az esemény keretében Kovács Péter polgármester és Dr. Csomor Ervin alpolgármester adta át az Önkormányzat által  létrehozott elismeréseket.


Módosítás dátuma: 2017. július 03. hétfő, 14:40
Bővebben...
 
Előjegyzés a laboratóriumban PDF
2013. május 16. csütörtök, 14:28

A XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata laboratóriumában bevezetésre került az előjegyzés. 

A vérvétel előre egyeztetett időpontban történik.

Az időpontkérési lehetőségek a következőek:

  • interneten keresztül a www.szakrendelo16.hu oldalon az előjegyzések menűpontban, valamint  
  • telefonon keresztül: munkanapokon 8:00-18:00 óra között a +36 1 401 1300-ás központi telefonszámon,
  • a beutalást kérő orvos segítségével,
  • személyesen a szakrendelő betegirányításánál,
  • internetes előjegyzési és gondozási rendszeren keresztül (regisztrálást követően).

Módosítás dátuma: 2017. december 29. péntek, 08:15
Bővebben...
 
Országos várólista PDF
2012. július 04. szerda, 10:48

Tájékoztatás az országos várólista adatainak eléréséről

A 46/2006. (XII. 27.) EüM rendelet a várólista adatainak honlapon történő közzétételére vonatkozó szabályairól szóló jogszabályban foglaltaknak megfelelően, az alábbi linken elérhetőek az országos várólista adatbázis publikus adatai: http://varolista.oep.hu/varolista_pub/.

Módosítás dátuma: 2012. július 04. szerda, 10:56
 
Lakossági előjegyzési rendszer PDF
2012. március 30. péntek, 09:24

2012. március 31-től új előjegyzési rendszer a szakrendelő honlapján keresztül.

Foglaljon  vizsgálati időpontot otthonról, kényelmesen!  

A XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata vizsgálati időpontok foglalására a www.szakrendelo16.hu honlapján keresztül is lehetőséget biztosít. Az új bejelentkezési rendszer megkíméli a szolgáltatásainkat igénybe vevőket a telefonos  előjegyzés okozta hosszú várakozásoktól, valamint a betegirányító pult előtti sorban állás fáradalmaitól.

Időpontot csak az előjegyzéssel működő osztályokra lehet foglalni.

Módosítás dátuma: 2013. február 28. csütörtök, 20:03
Bővebben...
 
Érsebészeti és sebészeti magánrendelés PDF
2010. február 18. csütörtök, 09:36
A társadalombiztosítás által szakrendelőnknek biztosított finanszírozás nem teszi lehetővé szolgáltatásaink bővítését annak ellenére, hogy a közfinanszírozott rendelésre sajnos a hosszú előjegyzési idő jellemző. Látva az érsebészeti rendelés iránti jelentős érdeklődést, érsebészeti-sebészeti magánrendelést indítottunk 2010. január 1-től. Magánrendelésen térítési díj ellenében, beutaló nélkül, előjegyzés alapján történik a betegellátás. Magánrendelésünkön több időt tudunk egy betegre fordítani, nyugodtabb körülmények között beszélhetik meg problémáikat kezelőorvosukkal.
Módosítás dátuma: 2012. június 19. kedd, 05:49
Bővebben...
 
Komplex szűrés PDF
2009. szeptember 21. hétfő, 00:00

Köztudott, hogy az idejében felfedezett betegségek hatékonyabban gyógyíthatók, a da­ga­na­tok i­de­je­ko­rán diagnosztizálhatók, a keringésszervi betegségek előidézői, a ri­zi­kó­fak­to­rok is elkerülhetők, kezelhetők. A szűrés célja, hogy a megfelelő szűrővizsgálatokkal még időben feltárjuk az egészségromlásra utaló figyelmeztető jeleket, így akár életmódváltással is megelőzhető egy később már visszafordíthatatlan károsodás. Szűrési csomagjainkat a betegségek sa­já­tos­sá­gai, a nem­zet­kö­zi és a hazai „szakmai” ajánlások alapján állítottuk össze.

Módosítás dátuma: 2016. október 14. péntek, 08:25
Bővebben...
 
Csecsemő és gyermek ultrahangos szűrővizsgálatok PDF
2009. szeptember 21. hétfő, 00:00
A csecsemők és gyermekek ultrahangos vizsgálatát Dr. Imre Tamás gyermekgyógyász szakorvos végzi. A csecsemő szűrés optimális időpontja 6-8 hetes kor. Ekkor lehetőség van komplex, koponya, hasi és csípő vizsgálatokra a veleszületett rendellenességek, csípőficam biztos szűrésére.

A koponya vizsgálattal a nagykutacson keresztül vizsgálható az agyállomány. Fény derülhet érfejlődési rendellenességekre, cisztákra, agyvérzésekre, melyek nem okoznak tüneteket.

Módosítás dátuma: 2012. november 29. csütörtök, 16:27
Bővebben...
 
« ElsőElőző1234KövetkezőUtolsó »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Álláslehetőségek

Kereső

Ki olvas minket

Oldalainkat 42 vendég böngészi

Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Theme, zend optimizer. Valid XHTML and CSS.